térdizület kopására
javaslom az étkezési zselatin pakolást.
A fájdalmat csökkenti biztosan.
Készítsenek az étkezési zselatinból 6 dl kocsonyasűrűségűt.1dl meginni 2dl térdre kenni este ugyan ez
A térdét kenje be reggel és este és hagyja beszívódni. Beépül a két porc közé. Az ízületi kopásnak az az oka, hogy a csont állománya már ritka, és ezért épült be a csontba az ízületekben lévő anyag, amin mozog az ízület. Ezért javaslom, hogy hetente egy tyúktojás héját egye meg. A megfőzött tojás héjából belülről a hártyát távolítsa el, tegye a tojáshéjat sütőbe és
3-4 percig süsse meg. Ezután törje össze apróra és keverje joghurtba,vagy mézbe és úgy egye meg.
a bűkki fűvesember után szabadon
ajánlott oldal még
http://www.vital.hu/themes/health/zselatin1.htm
természetesen zselatint is lehet rendelni
személyesen óbudán vagy előre fizetéssel
akinek kell 1kg 8000ft +
2kg ig 2300ft
5kg -ig 3300ft
10kg-ig 3500ft
20kg-ig 3800ft
30kg -ig 4700ft
40kg -ig 6900ft
posta és csomagolás költség
Domján László
fokhagymakivonat készitése
dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat tanúsága szerint olyan mértékű érelmeszesedése volt, hogy az aortája gyakorlatilag törékeny "porceláncsővé" vált. A sebészek attól féltek, hogy a főverőér érintésekor az menthetetlenül sérül, és a beteg elvérzik. István hallott egy ősi receptről, amit egy Unesco-expedíció talált néhány éve Kínában. Kipróbálta, és édesapja aortája – orvosa ugyancsak nagy meglepetésére – teljesen mészmentessé vált, amint azt az ultrahangvizsgálat egyértelműen jelezte! Orvosi szempontból ez egyszerűen döbbenetes! Mivel manapság a legtöbb halálesetet és számtalan, súlyos tünettel járó betegséget végső soron az érelmeszesedés okoz, ezért örömmel adom közre az egyszerű receptet. (Én is rögtön készítettem egy-egy adagot a szüleimnek és magamnak.)
33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.
Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:
| Reggel | Délben | Este |
1. nap: | 1 csepp | 2 csepp | 3 csepp |
2. nap | 4 csepp | 5 csepp | 6 csepp |
3. nap: | 7 csepp | 8 csepp | 9 csepp |
4. nap: | 10 csepp | 11 csepp | 12 csepp |
5. nap: | 13 csepp | 14 csepp | 15 csepp |
6. nap: | 15 csepp | 14 csepp | 13 csepp |
7. nap: | 12 csepp | 11 csepp | 10 csepp |
8. nap: | 9 csepp | 8 csepp | 7 csepp |
9. nap: | 6 csepp | 5 csepp | 4 csepp |
10. nap: | 3 csepp | 2 csepp | 1 csepp |
11. naptól: | napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy. |
A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani. Állítólag 7 évig nem kell megismételni a kúrát. Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerről van szó.
A fokhagymaszesz készítése
Fokhagymaszesz készítéséhez válogassunk ki 20 szép gerezd fokhagymát, amelyeket meg sem kell hámozni.
Kés lapjával egy deszkán roncsoljuk szét őket, és helyezzük egy literes üvegbe.
Töltsünk rá 2 dl 70%-os szeszt, esetleg jó erős pálinkát
. Ha szeretjük az ízét, tegyünk rá 5 evőkanál mézet.
Hagyjuk egy hétig sötétben állni, közben naponta rázzuk fel.
Ezután szűrjük le, és egy liter nemes sötét vörösbort adjunk a sűrűjéhez, majd azt is szűrjük.
A tiszta kivonatokat öntsük össze.
A szervezet ellenálló-képességének javítására, roborálásra,
esetleg szimpla kúrára napi 2 dl-t kell inni, lehetőleg éhgyomorra.